Welkom

U bent thuis bij de start website om alle informatie over Welsh NWR sportpony’s  wereldwijd en Nederland in het bijzonder te vinden. Voor fokkers, sport en alle geïnteresseerde
pony liefhebbers.
 
Heel veel plezier met uw bezoek.

Prikbord

09:50 Twee voudig DivozaCup winnaar Tiesto verkocht naar Zwitserland

Tweevoudig DivozaCup winnaar Tiësto verkocht


Onlangs heeft de familie Tissen uit Goch (Duitsland) de 6 jarige nwr pony Tiësto (Bodo x Downland Folklore x  Eros) verkocht naar Zwitserland.


Tiësto, gefokt door G. Cuijpers te Gennep, wist onder amazone Jody Tissen vele successen te behalen.


Zo werden zij onder andere tweemaal KNHS Nederlands kampioen jonge dressuurpony’s (Divoza Cup). Zowel in 2010 bij de 4 jarigen als in 2011 bij de 5 jarigen wisten zij dit kampioenschap overtuigend te winnen. Jody en Tiësto hebben diverse regionale en nationale successen in de dressuur op hun naam staan en zijn ook gekwalificeerd voor het KNHS Nederlands indoor kampioenschap dressuur 2012 in de klasse Z1, maar voor dit kampioenschap hebben ze zich van wegen het rhinovirus in overleg met nieuwe eigenaar uit voorzorg afgemeld.


De nu zesjarige Tiësto werd door de familie Tissen in 2009 aangekocht bij Ebbers Exellence in Horses van Henk Ebbers te Ottersum.  


In Zwitserland komt Tiësto op stal bij zijn oude stalgenoot de 7 jarige Brouwershaven Joost (v .Woldhoeve’s Silco x Valentino x Purper), die in 2011 door de familie Tissen naar dezelfde stal is verkocht. Brouwershaven Joost loopt inmiddels in Zwitserland in het A-kader en de bedoeling is dat Tiësto hem daarbij zal vergezellen.


 

For international visitors looking NWR information in 6 language,s incl Russia and China, see www.nwrpony.com :

Laatste Nieuws

klik hier voor meer nieuws

Betaalde advertentieruimte hier kan ook uw advertentie staan.
Heeft u interresse? Klik dan hier!

Wie zijn Nek uitsteekt , moet op de blaren zitten !