Welkom

U bent thuis bij de start website om alle informatie over Welsh NWR sportpony’s  wereldwijd en Nederland in het bijzonder te vinden. Voor fokkers, sport en alle geïnteresseerde
pony liefhebbers.
 
Heel veel plezier met uw bezoek.

Prikbord

22:34 Sandokan's Pardo en Hagelkruis Valentijn NL Kampioen

Het is nog steeds niet te bevatten wat ons afgelopen zaterdagavond in Wanroij is overkomen. Weer Nederlands Kampioen en dat voor de 4e keer. Het was Daphne haar laatste rit op Pardo helaas. Een luxeprobleem dat Daphne 3 hele goede pony's in de sport heeft. En helaas zijn er reglementen die bepalen dat je er maar 2 mag starten op een kampioenschap en 1 in dezelfde klasse op de Nederlandse. En zoals Daphne altijd heel stellig zegt: "dan moet ik voor mijn eigen pony's kiezen". En daar kan alleen begrip voor zijn.

Maar wat een mega afsluiting en wat super van de KNHS om Daphne en Pardo zo'n afscheid te geven. Zij mocht na de uitreiking van de M2 in de ring blijven. En tijdens de uitreiking van de Z2 gezamelijk de ereronde rijden onder keiharde muziek en mega groot applaus. Effen... het was wel duidelijk dat het Welshgehalte in Wanroij heel hoog lag.... En wat een toppers zo samen op één foto. Het was weer echt smullen!!!

For international visitors looking NWR information in 6 language,s incl Russia and China, see www.nwrpony.com :

Laatste Nieuws

klik hier voor meer nieuws

Betaalde advertentieruimte hier kan ook uw advertentie staan.
Heeft u interresse? Klik dan hier!

Wie zijn Nek uitsteekt , moet op de blaren zitten !